Ricka Parfitta zo Status Quo hospitalizovali

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 10:36 • 2 min
Ricka Parfitta zo Status Quo hospitalizovali

LONDÝN - Anglického hudobníka Ricka Parfitta, ktorý je známy ako gitarista a spevák kapely Status Quo, v stredu hospitalizovali s podozrením na infarkt.

slovakia

left justify in out

Formácia hrala predchádzajúci deň na podujatí Expo 2016, ktoré sa konalo v tureckom meste Antalya. Informáciu potvrdil manažér kapely Simon Porter. "V súčasnosti sa k tomu nebudeme bližšie vyjadrovať, počkáme na ďalšie testy, ktoré vykonajú v nadchádzajúcich dňoch. Radi by sme v tomto neľahkom období požiadali o rešpektovanie súkromia rodiny," uviedol. Šesťdesiatsedemročný gitarista prekonal infarkt v roku 2011.

 

Status Quo vznikli v roku 1962 pod názvom The Scorpions, pričom jediným pôvodným členom, ktorý v kapele pôsobí aj v súčasnosti, je spevák a gitarista Francis Rossi. Názov Status Quo používa skupina od roku 1967, keď sa k formácii pridal aj Rick Parfitt. Na konte majú 31 štúdioviek, z ktorých štyri sa umiestnili na prvej priečke britského albumového rebríčka. Medzi ich najväčšie hity patria skladby Down Down, Rockin' All Over The World, Whatever You Want, In The Army Now či The Anniversary Waltz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies