Richards, Sinclair i Guidetti končia v Manchestri City

NETKY.SK • 30 August 2014, 08:03 • 2 min
Richards, Sinclair i Guidetti končia v Manchestri City

MANCHESTER - Kariéra trojice Micah Richards, Scott Sinclair a John Guidetti v tíme anglického futbalového šampióna Manchester City je na konci. Tréner Manuel Pellegrini potvrdil, že trio nefiguruje v jeho plánoch pre aktuálnu sezónu.

slovakia

left justify in out

Bývalý anglický reprezentant Richards debutoval v drese "Citizens" v roku 2005. Potom jeho kariéru sprevádzali zranenia, a keď už sa z nich vystrábil, musel prepustiť miesto v zostave Argentínčanovi Pablovi Zabaletovi. Švéd Guidetti nehral za City v Premier League ani raz, Sinclair v uplynulej sezóne hosťoval v tíme West Bromwich Albion.
      

"Uvidíme, čo sa stane v najbližších 48 hodinách. Všetci traja vedia, že nie sú súčasťou tímu pre novú sezónu. Môžu si hľadať nové kluby," povedal Čiľan Pellegrini na tlačovej konferencii pred sobotňajším duelom Premier League proti Stoke City.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies