Richard Sulík učil podnikateľa Roberta Geissena variť halušky

NETKY.SK • 6 November 2021, 14:28 • 2 min
Richard Sulík učil podnikateľa Roberta Geissena variť halušky

Richard Sulík zaujal podnikateľa Roberta Geissena. Sulík pripravoval v slovenskom pavilóne v Dubaji bryndzové halušky, pri ktorých sa pristavili aj známi nemeckí milionári Geissenovci.

slovakia

left justify in out

Geissenovi sa halušky páčili a vyskúšal si ich prípravu. Sulík zverejnil ich spoločnú fotku na sociálnej sieti. Vyjadril sa, že manželia Geissenovci ho navštívili viackrát  v priebehu niekoľkých dní. Sulík povedal novinárom, že s Geissenovcami zoznámil aj svoju dcéru.

 

img

 

"Bavili sme sa aj s Geissenovcami, bolo to veľmi príjemné posedenie. Viem, že vo vyšších kruhoch sa patrí na nich pozerať s nosom nahor. Ale to sú ľudia, ktorí majú neuveriteľne veľký dosah. Sú vo svojej sociálnej vrstve veľmi mienkotvorní,“ povedal Sulík. Prekvapilo ho, že sú to milí ľudia, čakal, že budú arogantní milionári.

 

Prečítajte si: Richard Sulík bráni dcéru! Jej účasť hradil zo svojho vrecka

 

"Aj preto, že sme si s nimi tak dobre rozumeli, prídu v máji na Slovensko. Jeden diel ich šou, ktorú teraz vysielajú, bude natočený čisto iba o Slovensku. Toto som dohodol tam pri haluškách.“  Táto reklama, ktorú našej krajine spravia, má podľa ministerstva hospodárstva hodnotu približne 100-tisíc eur a bude sa vysielať po celej Európe.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies