Richard Sulík reakciou opäť nesklamal! Svojho odvolávania sa nevie dočkať

NETKY.SK • 13 Október 2021, 18:10 • 2 min
Richard Sulík reakciou opäť nesklamal! Svojho odvolávania sa nevie dočkať

BRATISLAVA - Tvrdí, že konečne dostane priestor a možnosť vysvetliť okolonosti okolo zdražovania energií.

slovakia

left justify in out

Minister hospodárstva SR Richard Sulík (SaS) sa teší na ďalšiu mimoriadnu schôdzu, kde konečne dokončí svoj prejav k cenám energií. Sulík tak reagoval na podnet strany Smer-SD, ktorá chce iniciovať jeho odvolávanie. Podľa Roberta Fica totiž Sulík nie je pripravený vykonávať funkciu ministra, pričom svoj rezort nezvláda.

 

img

 

"Teším sa na ďalšiu schôdzu, aspoň budem môcť konečne dokončiť svoj prejav k cenám energií, ktorý naposledy ukončila schizofrénia poslancov strany Smer-SD. Tí mi na jednej strane nedovolili hovoriť, na strane druhej žiadali vysvetlenie témy. Verejnosť má právo dozvedieť sa množstvo vecí o 'bačovaní' Smeru, ktoré ľudia dnes splácajú v účtoch za elektrinu. Mimoriadna schôdza je pre mňa možnosť vysvetliť ich verejne," reagoval Sulík.

 

Fico tvrdil, že nevidí žiadne vecné riešenia pokiaľ ide o rast cien energií. "Naviac sa nám zdá, že sa každému vysmieva. Hovorí, že trh všetko vyrieši, že nebude treba nič regulovať. Vysmieva sa ľuďom, ktorí prišli o prácu, keď hovorí, že treba zrušiť úrady práce," konštatoval Fico.

 

img

 

V stredu chce Fico osloviť nezaradených poslancov okolo Tomáša Tarabu. "Pokiaľ sa dohodneme na spoločnom postupe, podáme tento návrh v expresne krátkom čase," dodal Fico.

 

Súvisiaci článok: Robert Fico chce iniciovať odvolávanie Richarda Sulíka

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona