Richard Sulík otvorene hovoril s ministrom Krajčím o jeho odstúpení z funkcie

NETKY.SK • 21 Február 2021, 13:59 • 2 min
Richard Sulík otvorene hovoril s ministrom Krajčím o jeho odstúpení z funkcie

BRATISLAVA - Minister hospodárstva SR Richard Sulík (SaS) pozná ľudí, ktorí by mohli nahradiť ministra zdravotníctva Mareka Krajčího (OĽaNO).

slovakia

left justify in out

Uviedol to minister Richard Sulík v diskusnej relácii RTVS O päť minút 12. Dodal, že pozná niekoľkých ľudí, ktorí by zvládli viesť rezort zdravotníctva.

Minister totiž nie je presvedčený o tom, že Krajčí zvláda riadenie Ministerstva zdravotníctvo SR, keďže nejde o človeka, ktorý by celý život niečo riadil.

 

„Vidím niekoľko silných mien, ktoré by takýto rezort zvládli,“ skonštatoval Sulík. 

 

img

 

Z daného dôvodu dochádza podľa Sulíka k zlyhaniam. Minister hospodárstva zároveň v relácii povedal, že s Krajčím otvorene diskutoval.

 

Prečítajte si tiež: Rezort zdravotníctva zváži, či nakúpi necertifikovanú vakcínu Sputnik V

 

Sulík sa tiež vyjadril, že by bol za to, aby Marek Krajčí dal výnimku vakcíne Sputnik V, avšak iba v prípade, ak by ju povolil Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL). 

 

img

 

Tiež spochybnil výroky premiéra Igora Matoviča, ktorý na tlačovej besede v piatok povedal, že do júna by mohlo na Slovesnko doraziť až 2 milióny ruskej vakcíny.

 

Dodal, že premiér svojich koaličných partnerov o rokovaniach z ruskou stranou neiformoval, pričom obišiel aj ministra diplomacie Ivana Korčoka. Zároveň vyzdvihol, že Marek Krajčí otvoril otázku prednostného používania ruskej vakcíny na vláde

 

Minister sa domnieva, že by sa to nenaplnilo, pretože ako vidíme, všetky spoločnosti majú problém s dodávkou očkovacích dávok

 

Prečítajte si tiež: Premiér Matovič sa dohodol s Rusmi, do leta nám doručia 2 milióny vakcín Sputnik V



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona