Richard Sulík bráni dcéru! Jej účasť hradil zo svojho vrecka

NETKY.SK • 4 November 2021, 13:05 • 2 min
Richard Sulík bráni dcéru! Jej účasť hradil zo svojho vrecka

BRATISLAVA - Ministerstvo hospodárstva reaguje na Ficove domnienky o účasti Sulíkovej dcéry na Expo v Dubaji.

slovakia

left justify in out

Účasť dcéry ministra hospodárstva Richarda Sulíka na svetovej výstave Expo v Dubaji bola hradená z jej vlastných prostriedkov. Uviedlo to Ministerstvo hospodárstva. Alexandra Sulíková je právnička zaoberajúca sa energetickým právom a preto podľa MH SR využila možnosť zúčastniť sa na tematickom týždni Expo venovanom energetike.

 

img

 

"Poviem otvorene, že ma jej záujem potešil, pretože svoje deti vídam minimálne, preto som s jej účasťou súhlasil, aby sme mohli aspoň takto skĺbiť prácu s časom stráveným spolu," povedal minister.

 

Súvisiaci čánok: Robert Fico: Zoberte konečne Sulíkovi tie drogy!

 

Sulíkovci zároveň neboli ubytovaní v hoteli spolu so zvyškom delegácie, ale prenajali si súkromné ubytovanie, ktoré si hradia sami. "Nikdy by som si nedovolil využívať prostriedky štátu na takýto účel. Takých majstrov sme tu už mali a kritizovali sme ich za to," dodal.

 

img

 

V stredu večer 3. 11. unikli na internet naskenované kópie cestovných pasov členov slovenskej delegácie, ktorá je momentálne v Dubaji na svetovej výstave Expo. Ako informovali viaceré médiá, sú medzi nimi súkromní podnikatelia, zamestnanci ďalších štátnych inštitúcií či novinári, ktorí cestu spravodajsky monitorujú. Súbor s informáciami bol nahratý na portál uloz.to, následne bol však vymazaný.

 

"Aktuálne zisťujeme, čo sa presne stalo a z akého dôvodu boli tieto údaje zverejnené. V prípade, že zistíme protiprávne konanie, obrátime sa na príslušné úrady," reagovala hovorkyňa MH SR Katarína Matejková. Účasť Sulíkovej dcéry kritizovala opozičná strana Smer-SD či mimoparlamentná strana SNS.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona