Richard Müller získal ocenenie v ankete Žebřík 2014, pripravuje ďalšie koncerty

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 09:30 • 2 min
Richard Müller získal ocenenie v ankete Žebřík 2014, pripravuje ďalšie koncerty

BRATISLAVA - Richard Müller si zbierku ocenení rozšíril o ďalšiu cenu. Spevák, skladateľ a textár získal v českej ankete Žebřík 2014 špeciálnu cenu magazínu iReport. Finálový večer v poradí 23. ročníka prestížnych Hudebných cien Žebřík prebehol v piatok 13. marca v kreatívnej zóne Depo 2015 v Plzni.

slovakia

left justify in out

Po prevzatí ocenenia odohral Richard Müller s kapelou koncert, v ktorom zazneli najväčšie hity jeho speváckej dráhy, medzi nimi Milovanie v daždi, Dve líšky, Po schodoch, Štěstí je krásná věc či Srdce jako kníže Rohan.

Zo špeciálneho ocenenia prestížnej hudobnej ankety u našich západných susedov má spevák veľkú radosť. „Vždy to opakujem a vždy to opakovať budem. Každá cena, ktorá je výsledkom ankety obľúbenosti, či už diváckej, alebo kolegov z brandže, ma nesmierne teší. Plzenské publikum bolo perfektné. Dobre sa bavilo a ja som sa cítil rovnako dobre. Čo viac si človek môže priať?“ neskrýval radosť trojnásobný slovenský zlatý slávik.

 

Slovenské publikum si tvorbu Richarda Müllera môžu už čoskoro vychutnať pri pokračovaní extra úspešného projektu Hlasy. Spevák so skupinou Fragile mieri tentoraz do miest, kde Hlasy doposiaľ nezazneli. „Som veľmi rád, že môžeme s Hlasmi na Slovensku pokračovať. Sme hrdí na to, čo sme s Richardom dokázali a tešíme sa na koncerty, na fanúšikov, na známych, priateľov,“ uviedol pre médiá kapelník Fragile Braňo Kostka.

 

Najväčší hudobný projekt v česko-slovenskej histórii si od 26. marca naplno vychutná ďalších 14 miest Slovenska a český Prostějov. Spevák a Fragile pripravili špeciálny výber skladieb. „Verím, že to bude pre ľudí novinka, pretože zaspievame výber toho najlepšieho z turné Hlasy 1 a 2. Veľmi dobre sa spolupracuje s ľuďmi, ktorých mám rád. Nielen, že si ich profesionálne vážim, ale sú to vskutku kamaráti,“ dodáva Richard.

 

Turné začína 26. marca v Leviciach, ďalšími zastávkami budú Šaľa (27.3.), Žiar nad Hronom (9.4.), Tornaľa (10.4.), Brezno (11.4.), Prostějov (29.4.), Nové Zámky (11.5.), Dolný Kubín (25.5.), Námestovo (26.5.), Stará Ľubovňa (27.5.), Bardejov (30.5.), Snina (31.5.), Vranov nad Topľou (1.6.), Revúca (2.6.) a Rožňava (3.6.).

 

Publikum čaká unikátny súzvuk Richarda Müllera s členmi skupiny Fragile - Braňom Kostkom, Soňou Norisovou, Helenou Krajčiovou, Svetlanou Rymarenko, Janou Golisovou, Slavom Košeckým, Vilom Csontosom a Kamilom Mikulčíkom.

 

Hudobný projekt Hlasy má na konte vyše 45.000 divákov, viac ako 20.000 predaných albumov, ocenenie Krištáľové krídlo a Album roka podľa Zväzu autorov a interpretov. Album získal za predaj dvojitú platinovú platňu. Vstupenky na koncerty sú k dispozícii v sieti Predpredaj.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona