Richard Müller sa teší na jesenné turné, pribudol kontrabasista Maťko Gašpar

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 13:25 • 2 min
Richard Müller sa teší na jesenné turné, pribudol kontrabasista Maťko Gašpar

BRATISLAVA - Slovenský spevák Richard Müller sa teší na jesenné pokračovanie To najlepšie Tour. Obľúbený interpret si podľa vlastných slov užil doterajšie koncerty.

slovakia

left justify in out

"Hrali sme v menších českých a slovenských mestách a ľudia boli fantastickí. Tým pádom som si to aj ja užíval. Ja používam jednu vetu, keď sa mi koncert páči. Vravievam, 'Najradšej by som si vás vozil na každý koncert'. A túto vetu som použil skoro každý koncert. Ďakujem mojim fanúšikom, vážim si ich. Podľa reakcií a standing ovation si myslím, že túto netradičnú polohu prijalo publikum výborne. Užívali sme si to všetci. Pokračujeme ďalej, na jeseň sa, samozrejme, teším. Mimoriadne," vyjadril sa 54-ročný spevák, ktorý sa počas jesennej časti To najlepšie Tour predstaví v 17 slovenských a 12 českých mestách.


Známeho rodáka z Hlohovca bude sprevádzať kapela v zložení Peter Markuljak (gitara), Matej Benko (klávesy), Martin Gašpar (kontrabas), Michal Žáček (dychové nástroje) a Juraj Kuchárek (bicie). "Moja kapela je skvelá. Spolu hráme už dlhé roky, pribudol akurát kontrabasista Maťko Gašpar, s ktorým som už v minulosti spieval. Hrá nám to perfektne," povedal Müller.


Richard Müller počas kariéry spolupracoval napríklad s Petrom Hapkom, Milanom Lasicom, Ivou Bittovou, Ivanom Táslerom, Andrejom Šebanom či Marcelom Buntajom. Medzi jeho najväčšie hity patria aj skladby ako Milovanie v daždi, Cigaretka na 2 ťahy, Spočítaj ma, Tlaková níž, Nočná optika, Štěstí je krásná věc, Po schodoch, Baroko alebo V tom istom meste. Zatiaľ naposledy uviedol na trh album Sociální síť (2015), na ktorom spolupracovali Michal Horáček a Michal Pavlíček. So skupinou Fragile vydal nahrávky Hlasy (2013) a Hlasy 2 (2014).


Termíny Richard Müller - To najlepšie tour (jesenná časť):
1. októbra - Michalovce, Mestské kultúrne stredisko
2. októbra - Košice, Spoločenský Pavilón
3. októbra - Prešov, Kino Scala
4. októbra - Poprad, Dom Kultúry
5. októbra - Liptovský Mikuláš, Dom kultúry
8. októbra - Lučenec, Synagóga
9. októbra - Banská Bystrica, Aula SZU
10. októbra - Zvolen, Dom kultúry Podborová
11. októbra - Piešťany, Dom umenia
22. októbra - Trnava, Kino Hviezda
4. decembra - Bratislava, Stará Tržnica
5. decembra - Nitra, PKO
8. decembra - Žilina, Dom Odborov
9. decembra - Ružomberok, Kultúrny dom A. Hlinku
10. decembra - Martin, Kino Strojár
11. decembra - Prievidza, Športová hala
13. decembra - Trenčín, Posádkový dom - ODA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies