Richard Müller prezradí Adele Vinczeovej počas spoločného turné čokoľvek

NETKY.SK • 1 August 2017, 13:05 • 2 min
Richard Müller prezradí Adele Vinczeovej počas spoločného turné čokoľvek

BRATISLAVA - Slovenský spevák Richard Müller sa teší na turné Ona a On, ktoré absolvuje na jeseň so slovenskou moderátorkou Adelou Vinczeovou. Dvojica sa počas októbra zastaví v desiatich slovenských mestách a každý večer ponúkne hudobný program i rozhovory.

slovakia

left justify in out

"Vymyslel to môj osobný manažér Adnan Hamzič. Spočiatku som bol jemne zaskočený, ale čím viac času uplynulo, tým viac som si to vedel celé predstaviť. Napriek tomu, že máme pred sebou ešte dosť veľa práce, veľmi sa na to celé teším. Nemá to dôvod byť zlé. Nesmierne sa teším, že Adelka do toho prinesie niečo úplne iné. Predpokladám, že zaujmeme ľudí a nebudú mať pocit, že zažili stratený večer," vyjadril sa interpret v rozhovore pre agentúru SITA.

Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť na nové i staršie skladby. "V prvej časti by som mal predstaviť skladby z môjho ostatného albumu 55 a v druhej časti celkom logický návrat k piesňam známym aj menej známym. Vystúpim s kapelou, s ktorou pravidelne hrávam, mali by pribudnúť tri vokalistky a trubkár. Adele prezradím čokoľvek. Určite nebudem ten, ktorý príde popredu a povie, aby sme sa o niečom nebavili," prezradil.

Známa moderátorka má pred novým projektom rešpekt. "Moja prvá reakcia bola mimoriadne pozitívno-zmätená, pretože ma táto ponuka potešila a prijala som ju ako poctu, no zároveň som si hovorila, že si na to netrúfam, mám z toho stres a čo tam vlastne budem robiť. Tieto otázky si kladiem vždy, keď do niečoho idem, ale teraz to bolo s trocha väčším rešpektom voči výsledku a celému kontextu. Už mám voči tomu viac rešpekt ako strach a myslím si, že je to takto dobre. Uvidíme, ako bude pred prvým koncertom, počas neho a po ňom," povedala.

 

"Zatiaľ sa ešte nechystám, ale myslím si, že keď tomu venujem chvíľu zamyslenia, alebo si dáme ešte stretnutie, tak vzídu témy, ktoré môžu byť zaujímavé. Chcela by som sa pokúsiť pootvoriť nové svety, no nie za každú cenu. Určite sa nechcem nasilu pýtať to, čo sa ešte nikto nikdy neopýtal, napríklad či by chcel Richard niekedy robiť synchronizované plávanie," dodala.

Dvojica sa na vystúpenia pripravuje zatiaľ len v teoretickej rovine. Obaja účinkujúci zvažujú, či si spolu aj zaspievajú. "Bol by som rád, keby sme si spolu zaspievali, dokonca by ma potešilo, keby si Adelka zaspievala sama," uviedol Müller. "Ja by som bola veľmi rada, keby sme si s Richardom zatancovali k tomu spevu, že by sme mali takú jednoduchšiu choreografiu. Ale ak zaspievam, tak len aby to bolo na osoh dobrej nálady," reagovala 36-ročná Vinczeová, ktorá od turné očakáva aj množstvo zábavných zážitkov.

 

"Som veľmi rada, že budem tráviť čas s Richardom a ľuďmi okolo neho, ktorí sú veľmi príjemní, kamarátski a zábavní. Aj to zavážilo, keď som prijala túto ponuku, pretože by sa mi asi nechcelo tráviť čas s ľuďmi, s ktorými nie som na jednej vlne. Viem si predstaviť, že to budú radostné výlety, pokiaľ si udržíme radostnú energiu," objasnila.

Moderátorka vlani pokrstila spomínaný album 55, z ktorého jej spevák venoval skladbu Adieu Adele. "Ja obdivujem celú Adelu, akú ju poznám. To znamená aj profesionálnu moderátorku, aj babu, s ktorou sa dá rozprávať opretý o stenu," povedal 55-ročný spevák, ktorého obdivuje aj rodáčka z Bratislavy. "Zase až tak dobre sa nepoznáme, sú to skôr pocity a dojmy z človeka. Obdiv k nemu súvisí aj s tým, že je Richard úspešný, aký je, pretože je veľmi autentický. Je sám sebou v hudobných aj ľudských vyjadreniach. Jednoducho je autentický, a to má podľa mňa vždy najväčšiu silu," vyjadrila sa Vinczeová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies