Richard Müller a Fragile odohrajú v Šali a Brezne dva koncerty

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 13:43 • 2 min
Richard Müller a Fragile odohrajú v Šali a Brezne dva koncerty

BRATISLAVA - Spevák Richard Müller a skupina Fragile odohrajú v rámci turné Hlasy 2 dnes večer v Šali a 11. marca v Brezne po dva koncerty. Pôvodne mali v každom meste zaspievať iba raz, pre veľký záujem zo strany verejnosti sa však rozhodli usporiadať aj ďalšie vystúpenia.

slovakia

left justify in out

Turné odštartovali vo štvrtok k Leviciach. „Pred každým koncertom cítim obrovskú zodpovednosť, lebo chcem podať maximálny výkon. Ľudia si to zaslúžia. Koncert v Leviciach bol super. Mal som pocit, že tá energia prebehla okamžite. Publikum poznalo skladby aj ich úpravy. Už pri intrách tlieskali a hneď vedeli, aká skladba nasleduje,“ zhodnotil Müller, ktorý spolu s Fragile zavíta okrem spomínaných miest aj do Žiaru nad Hronom, Tornale, Prostějova, Nových Zámkov, Dolného Kubína, Námestova, Starej Ľubovne, Bardejova, Sniny, Vranova nad Topľou, Revúcej a Rožňavy. Vstupenky na slovenské koncerty sú v predaji v sieti Predpredaj.sk. 

 

„Mám veľkú radosť, že Hlasy pokračujú aj v tomto roku. Veď je to rarita. Odohrali sme vyše sto koncertov. Som vďačný Bohu, aj fanúšikom za mimoriadnu výsadu, ktorú máme. Vážim si, že ľudia majú o naše koncerty taký záujem, že je úspešný. Tento projekt trvá už tretí rok a je to naozaj úžasný pocit,“ prezradil 53-ročný interpret o turné, na ktorom si návštevníčky a návštevníci môžu vypočuť výber skladieb z albumov Hlasy (2013) a Hlasy 2 (2014). 

 

Richard Müller počas kariéry spolupracoval napríklad s Jarom Filipom, Petrom Hapkom, Milanom Lasicom, Andrejom Šebanom, Ivou Bittovou či Marcelom Buntajom. Medzi jeho najväčšie hity patria skladby ako Tlaková níž, Nočná optika, Spočítaj ma, Cigaretka na 2 ťahy, Milovanie v daždi, Štěstí je krásná věc, Po schodoch, Baroko alebo V tom istom meste. Jeho zatiaľ posledným sólovým albumom je nahrávka Ešte (2011), na ktorej sa podieľal aj Ivan Tásler. Dvojica Müller - Tásler sa pri práci stretla po desiatich rokoch. Predtým spolupracovali na štúdiovke 01 (2001). 

 

Skupina Fragile funguje v zložení Braňo Kostka, Soňa Norisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Jana Golisová, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík. Okrem spomínaných albumov, ktoré nahrali s Müllerom, majú na konte aj nahrávky Vianoce (2009), Next Level (2010), Deťom (2011) alebo Vianoce 2 (2011). 


Termíny koncertov Richarda Müllera a Fragile: 
27. marca - Šaľa, bývalý Dom kultúry (19:00, 21:00) 
9. apríla - Žiar nad Hronom, SPSA EBG - bývalý Dom kultúry 
10. apríla - Tornaľa, Mestské kultúrne stredisko 
11. apríla - Brezno, Mestský dom kultúry (16:00, 19:00) 
29. apríla - Prostějov, Dom kultúry 
11. mája - Nové Zámky, Dom kultúry - divadelná sála 
25. mája - Dolný Kubín, Mestské kultúrne stredisko 
26. mája - Námestovo, Dom kultúry 
27. mája - Stará Ľubovňa, Dom kultúry 
30. mája - Bardejov, Kino Žriedlo 
31. mája - Snina, Mestské kultúrne a osvetové stredisko 
1. júna - Vranov nad Topľou, Mestský dom kultúry 
2. júna - Revúca, Mestské kultúrne stredisko 
3. júna - Rožňava, Divadlo Actores 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies