Richard Müller bude na oslave 80. narodenín Michaila Gorbačova

NETKY.SK • 29 Marec 2011, 11:43 • 2 min
Richard Müller bude na oslave 80. narodenín Michaila Gorbačova

Richard Müller bude na oslave 80. narodenín Michaila Gorbačova

slovakia

left justify in out

img

Spevák Richard Müller si v spoločnosti priateľky Vandy urobí krátky výlet do Londýna. Nebude však pracovať, v stredu večer 30. marca sa zúčastní na charitatívnom galakoncerte k 80. narodeninám Michaila Gorbačova.  
      "Mám možnosť sa zúčastniť osláv 80. narodenín pána Gorbačova a to je človek, ktorého si dosť vážim. Mám pocit, že on všetkým tým okolo nás dosť výrazne pohol a tým pádom je to pre mňa vzácny človek," uviedol Richard pre médiá.
      Charitatívne podujatie 80. narodeniny Michaila Gorbačova sa uskutoční 30. marca v londýnskej Royal Albert Hall. Za osobnej účasti tohto význačného svetového politika budú program uvádzať Sharon Stone a Kevin Spacey. Medzi účinkujúcimi sú také zvučné mená ako Bryan Ferry, Paul Anka, Mel C, Shirley Bassey, Mila Jovovich, Dmitri Hvorostovsky, skupina Scorpions či Londýnsky filharmonický orchester.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies