Richard Lásik opúšťa Slovan Bratislava, chce ísť naspäť do Talianska

NETKY.SK • 26 August 2016, 14:48 • 2 min
Richard Lásik opúšťa Slovan Bratislava, chce ísť naspäť do Talianska

BRATISLAVA - Slovenský defenzívny stredopoliar Richard Lásik prestúpil z ŠK Slovan Bratislava do talianskeho druholigového futbalového klubu Unione Sportiva Avellino 1912. Transfer v piatok oficiálne potvrdili "belasí" na svojom facebooku. Lásik za nich odohral 45 zápasov a dal jeden gól.

slovakia

left justify in out

Od 18. augusta 24-ročný Bratislavčan Lásik strávil mládežnícke obdobie práve v Slovane, ale aj v Akadémii Jozefa Vengloša a talianskej Brescii. Niekdajší mládežnícky reprezentant SR pobudol aj na hosťovaniach v Ružomberku a Baníku Ostrava. V Avelline bude nosiť číslo 15, oznámil web jeho nového zamestnávateľa.

Avellino vstúpi do Serie B v sobotu o 20.30 h doma proti spomenutej Brescii. "Vlci" hrávajú na Stadio Partenio s kapacitou vyše 26 000 divákov, trénerom je Domenico Toscano. Avellino skončilo v druhej najvyššej súťaži 2015/2016 na Apeninskom polostrove na 14. priečke. V Serie A naposledy hralo v ročníku 1987/1988.

"Richard chcel odísť späť do Talianska, kde už v minulosti pôsobil. Snažili sme sa ho udržať, ale hlavou bol už v Taliansku. Nechceli sme ho držať nasilu, a preto sme mu umožnili prestup do Avellina. Na jeho pozíciu momentálne nehľadáme náhradu. Do A-mužstva však z juniorky posúvame mladého záložníka Mareka Riga, ktorý nás pozitívne upútal svojimi výkonmi. Naďalej sledujeme viacerých hráčov z juniorky i staršieho dorastu s perspektívou doplnenia prvého tímu," povedal viceprezident Slovana Ivan Kmotrík mladší.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies