VIDEO Richard Krajčo z kapely Kryštof má vážne zdravotné problémy: Nedokáže chodiť ani rozprávať!

NETKY.SK • 26 Jún 2018, 10:29 • 2 min
VIDEO Richard Krajčo z kapely Kryštof má vážne zdravotné problémy: Nedokáže chodiť ani rozprávať!

Frontman obľúbenej českej kapely Kryštof musel tesne pred koncertom zrušiť vystúpenie pre vážne zdravotné ťažkosti.

slovakia

left justify in out

V sobotu mala byť kapela Kryštof súčasťou jedného festivalu na východnom Slovensku, no žiaľ, plány im skrížili zdravotné komplikácie ich frontmana. Situácia bola natoľko vážna, že napriek všetkému boli nútení svoje vystúpenie jednoducho zrušiť. Richard Krajčo následne na sociálnej sieti uverejnil pre fanúšikov video, v ktorom sa im ospravedlňuje a opisuje svoj stav.

 

„Fyzicky som indisponovaný, zablokovali sa mi nervy (...), no a preto nie som schopný žiadneho pohybu a bohužiaľ je to také bolestivé, že nie som schopný ani poriadne rozprávať, nie že ešte spievať,“ priznal skormútený spevák. Richard má zrejme problémy s nervami v oblasti krížovej chrbtice a panvy, kvôli čomu je pre neho akýkoľvek pohyb mimoriadne bolestivý, priam nemožný.

 

 

Momentálne sa vďaka fyzioterapeutom jeho zdravie postupne zlepšuje, no to, že nemohol chodiť, ho vraj poriadne vydesilo. Hoci stále nie je úplne fit zdá sa, že čoskoro bude opäť v kondícii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies