Rich Franklin: Zo začiatku som Weidmanovi neveril

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 15:01 • 2 min
Rich Franklin: Zo začiatku som Weidmanovi neveril

LAS VEGAS - Bývalý UFC šampión strednej váhy, ktorý pred nedávnom prijal post viceprezidenta v organizácii ONE Fighting Championship, kde začal naplno pracovať minulý mesiac. V jednej TV show sa vyjadril na margo Weidmana o jeho dvoch zápasoch proti Andersonovi Silvovi.

slovakia

left justify in out

„Poviem Vám, nikdy som nebol fanúšik Weidmana, ani som moc neveril jeho schopnostiam, ale keď som pozeral druhý zápas proti Silvovi vyzeral fakt dobre a veľmi dobre sa držal taktiky. Cením Lyota Machidu a Andersona Silvu, kvôli ich úžasnej schopnosti vyhýbať sa úderom a tým Vás stiahnu do svojej hry. Lyoto je síce odlišný a v mojich očiach je väčší bitkár no teraz sa mi páči Weidmanov profesionálny prístup k zápasom. Ak má byť niekto kto ukončí Machidu Knockoutom podľa mňa to bude Weidman," Vyjadril sa Franklin na margo zápasu, ktorý sa uskutoční 5. júla na UFC 175.


Franklin držal v UFC rekord 12-6, jeho kariéru však zavŕšil zápasom z roku 2012 kde prehral na KO proti Cung Leemu. Držal titul UFC v rokoch 2005-2006. Začiatkom roka 2007 však prišiel Anderson Silva a tvrdým kolenom si zaslúžene vybojoval titul strednej váhy. Ten si ho statočne držal 6 rokov až do porážky s Weidmanom.

Franklin sa však nevedel vyjadriť k technickej stránke Weidmana a o jeho plánoch proti Machidovi. Či bude taktika založená na standupe alebo zápasení, uvidíme v júli.

 

Weidman je teraz naladený na víťaznej vlne. Nebál sa stáť v standupe proti Andersonovi nebude sa báť ani proti Machidovi. Myslíme si, že to bude veľmi atraktívny zápas .

UFC 175 sa bude konať 5 júla v LAS VEGAS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona