Ricco a Claudia zverejnili videoklip k piesni Ver mi

NETKY.SK • 25 December 2014, 11:21 • 2 min
Ricco a Claudia zverejnili videoklip k piesni Ver mi

BRATISLAVA - Spevácka dvojica Richard Šarközi a Klaudia Farkašová, známa pod umeleckým menom Ricco a Claudia, zverejnila na Štedrý deň ako poďakovanie svojim fanúšikom videoklip k piesni Ver mi z rovnomenného albumu, ktorý dvojica pokrstila v druhej polovici novembra.

slovakia

left justify in out

"Za rok 2014 sme toho prežili omnoho viac ako za posledných päť rokov,“ povedal Ricco v rozhovore pre agentúru SITA. "Bol to rok veľkých zmien, nových známostí, zbavili sme sa všetkého, čo nás brzdilo, či už v osobnom alebo profesionálnom živote, a konečne máme možnosť vyštartovať naplno a ukázať, čo v nás je,“ priblížil mladý spevák. "Nikto a nič nás nebrzdí, práve naopak, máme najväčšiu podporu v našom manažérovi a textárovi Miroslavovi Čimovi, vďaka ktorému sa nám podarilo nahrať album za štyri mesiace a za ďalšie dva už bol na pultoch,“ dodal. 

 

Speváckej dvojici sa nedávno podľa vlastných slov splnil aj ďalší veľký sen. "Spievali sme s orchestrom a detským zborom v Štátnom divadle Košice,“ prezradila Claudia. Charitatívny koncert Stromček prianí odvysielali na Dvojke uplynulú nedeľu. "Bola to krásna akcia, aj sme si pri tom poplakali,“ priznala šarmantná tmavovláska. 

 

Videoklip k piesni Ver mi vykresľuje príbeh páru, ktorý sa pozerá spätne na svoj život v televízii. Napriek tomu, že prežili spolu nielen pekné, ale aj ťažké chvíle, obaja sú vďační, že po rokoch môžu stále sedieť ruka v ruke a odznova prežívať krásne chvíle mladosti. O kameru a strih videoklipu sa tradične postaral Dušan Krajčovič, text piesne vyšiel z pera spomínaného Miroslava Čima.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies