Ricco a Claudia sa zoznámili počas šibačky

NETKY.SK • 12 December 2014, 13:45 • 2 min
Ricco a Claudia sa zoznámili počas šibačky

BRATISLAVA - Slovenský spevák Richard Ricco Šarközi a speváčka Klaudia Farkašová, ktorí sa dostali do povedomia širšej verejnosti vďaka prvému ročníku slovenskej verzie speváckej súťaže X Factor ako spevácke duo Ricco a Claudia, sa zoznámili pred šiestimi rokmi na Veľkú noc.

slovakia

left justify in out

„Stretli sme sa počas šibačkovej zábavy. Vôbec som ju nepoznal, ani som nevedel, že spieva, nič,“ povedal Ricco. „U Cigáňov je to tak, že keď je nejaká zábava, tak si s muzikantmi vždy podáte ruku, pozdravíte sa, poviete si čo a ako. Samozrejme, keď sú vám sympatickí,“ zasmial sa Ricco. „A tak sme sa rozprávali, ale len málinko, pár slov sme prehodili. Ona tam bola vystupujúca, ja som bol len na zábave,“ priblížil.

 

Znovu sa mladí interpreti stretli až po štyroch rokoch, keď Claudia Ricca oslovila kvôli spolupráci na svoj album. „Chceli sme Rickyho na jednu pesničku,“ prezradila sympatická tmavovláska. Predtým, ako Claudia Ricca kontaktovala, ho podľa vlastných slov nikdy nepočula spievať. Napriek tomu si však bola istá, že to zvládne na jednotku. "Vedela som, že je veľmi dobrý spevák, bol medzi ľuďmi známy,“ poznamenala. „To bol ten prvý moment, kedy sa začala naša spolupráca. Napísala som mu, či by bol ochotný naspievať jednu pesničku a on súhlasil. Neskôr sme sa s mojím manažérom Mirkom Čimom dohodli, že mu vydáme vlastný sólový album,“ dodala speváčka v rozhovore pre agentúru SITA. 

 

Svoj sľub Claudia dodržala a štyri mesiace pred štartom prvého slovenského X Factoru uzrel svetlo sveta Riccov debutový album Druhý dych. „Claudia mi pomáhala nahrávať piesne a celé to vlastne aranžovala. Máme tam aj spoločný duet a vo všetkých piesňach účinkovala ako vokál. Mirko mi zas pesničky textoval,“ priblížil Ricco. Album pokrstili koncom minulého roka v relácii Modré z neba. Krstným otcom Riccovej prvotiny bol moderátor Vilo Rozboril.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona