Ricco a Claudia s vianočným darčekom v podobe videoklipu!

NETKY.SK • 23 December 2014, 17:00 • 2 min
Ricco a Claudia s vianočným darčekom v podobe videoklipu!

BRATISLAVA - Ricco a Claudia ďakujú svojím fanúšikom za rok 2014. Ako svoje ďakujem zvolili videoklip na rovnomennú pieseň ako ich nový album Ver mi.

slovakia

left justify in out

 

„Za rok 2014 sme toho prežili o mnoho viac, ako za posledných päť rokov, bol to rok veľkých zmien, nových známostí, zbavili sme sa všetkého čo nás brzdilo, či už v osobnom, alebo profesionálnom živote a konečne máme možnosť vyštartovať naplno a ukázať čo v nás je. Nikto a nič nás nebrzdí, práve naopak, máme najväčšiu podporu v našom manažérovi, textárovi, Miroslavovi Čimovi, vďaka ktorému sa nám podarilo nahrať album za 4 mesiace a dva mesiace nato už bol na pultoch. Nedávno sa mi splnil ďalší sen, spievali sme v Štátnom divadle Košice s orchestrom a detským zborom, v nedeľu to odvysielala televízia, bolo to na koncerte stromček prianí, ktorú každoročne organizuje US Steel, bola to krásna akcia a sme si pri tom aj poplakali,“ prezradila Claudia.

 

Videoklip Ver mi je príbeh mladého páru, ktorý po rokoch pozerá svoj život v televízii a aj napriek tomu, že prežili, ako každý pár, pekné aj ťažké chvíle, sú vďační, že po rokoch môžu sedieť spolu a znova prežívať krásne chvíle mladosti.

 

O kameru a strih sa tradične postaral Dušan Krajčovič, text piesne vyšiel z pera Miroslava Čima, textára a manažéra tejto úžasnej a nezastaviteľnej dvojice.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies