Ricco a Claudia pripravujú videoklip k piesni Sexi Lady

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 08:41 • 2 min
Ricco a Claudia pripravujú videoklip k piesni Sexi Lady

BRATISLAVA - Richard Ricco Šarközi a Klaudia Farkašová alias Claudia nakrúcali cez víkend s rapperom Kalim videoklip k spoločnej piesni Sexi Lady.

slovakia

left justify in out

„Na našom prvom albume Ver mi sú samé balady, tak sme si povedali, že spravíme niečo iné. My sa neškatuľkujeme, ako to aj všade hovoríme, máme radi funky a tak to prišlo,“ povedala Claudia v rozhovore pre agentúru SITA. Pieseň vznikla v produkcii Mateja Straku z La Familia de Sangre. O text sa postaral manažér speváckeho dua Miroslav Čimo. Kali sa na songu podieľa jednou strofou. „Sme v tom celá rodinka Kali Records. Myslím, že to ľudí určite prekvapí, ale len v tom dobrom,“ poznamenala Claudia.


„Klip bude zaujímavý tým, že bude iný ako sme robili doteraz. Bude tam Kali, bude to také veľmi zábavné, uvoľnené, nič strojené, bude to také, akí sme aj my - bude tam všetko, čo cítime,“ priblížil Ricco. „Je to taká letná hitovica, je to uvoľnené. Aj ten samotný text je o mladých ľuďoch, ako si užívajú, je to také ľahko zapamätateľné, melodické a rýchle, ľudí to trhá do tanca, dokonca aj mňa to trhá,“ zasmial sa.


V klipe k novému singlu vystúpia tanečníci z Hip Hop Fakulty Johnyho Mečocha, Bailadora dance group, pričom atmosféru doplnia tiež striptéri z The Men a amatérsky komparz. O choreografiu a tanečnú réžiu celého videoklipu sa postaral Johny Mečoch. Tanečníkov a tanečnice vyberal spolu s Melániou Kasenčákovou. „Don Čičo (manažér Ricca a Claudie, pozn. red.) ma videl v jednom klipe a páčilo sa mu to, tak ma oslovil a ja som sa rozhodol priniesť aj pridanú hodnotu - aby som nebol v klipoch stále len ja, tak sme urobili tanečnú akciu u nás na fakulte. Bolo tam veľa tanečníkov z rôznych tried, ktorým sa venujeme a spolu s Melániou sme vybrali zaujímavé typy, vyprofilované deti alebo tie, ktoré sa naozaj radujú a tešia s tou hudbou,“ priblížil Mečoch.
Vo videu sa objaví zhruba 70 ľudí. "Chceme sa poďakovať všetkým, ktorí sa nám prihlásili. Z viac ako 500 ľudí sme museli vybrať 16 alebo 17,“ poznamenala Claudia. „No ostatní nemusia byť smutní, určite ešte dostanú príležitosť, veď my nakrúcame klipy stále,“ podotkla na záver.
Videoklip by mal podľa slov tvorcov uzrieť svetlo sveta približne v polovici mája.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona