Ricco a Claudia pripravujú ďalší duetový album

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 15:13 • 2 min
Ricco a Claudia pripravujú ďalší duetový album

BRATISLAVA - Spevák Richard "Ricco" Šarközi a Klaudia Farkašová, známa ako Claudia, dokončujú druhý spoločný album a popri tom nahrávajú piesne na tretí.

slovakia

left justify in out

"Mala som pôvodne v pláne venovať sa sólovej štúdiovke, ale tá sa odložila, teraz preferujeme duetový album. Skoro stále sme v štúdiu a pracujeme na nových pesničkách. My nikdy neposedíme, to už je raz tak. Druhý album už máme dokončený, takže pesničky, ktoré nahrávame teraz, zaradíme už na tretí,“ priblížila v rozhovore pre agentúru SITA Claudia.


Okrem pripravovaných skladieb by podľa jej slov mali čoskoro vypustiť do sveta i ďalšie videoklipy a na druhom albume svojich fanúšikov potešia dokonca coververziou piesne Můj čas, ktorý naspievali spoločne s českým spevákom Stanislavom Hložekom. "V jednom z klipov sa predstavia finalisti talentovej súťaže Kali Records Talent 2015, ten už máme pripravený a onedlho by mal vyjsť a prednedávnom sme ešte s pánom Hložekom prespievali známy hit Můj čas, ku ktorému sme už tiež natočili videoklip,“ prezradila mladá interpretka.


S Hložekom si na spoločnom stretnutí vraj veľmi sadli. "On je úžasný človek, taký bezprostredný a bezproblémový. Prišiel, dal si jednu kávu a šli sme nahrávať. Nemal žiadne hviezdne maniere, ani trošku,“ poznamenala Claudia s tým, že pieseň Můj čas je jedna z jej srdcových.

 

"Tú pesničku som vnímala odmalička, odkedy vznikol seriál Sanitka. Ja som ten seriál vlastne pozerala kvôli tej pesničke, strašne intenzívne som to vnímala, ale keď som bola malá, nikdy mi nenapadlo pozrieť si, kto to spieva. Ja som to len počúvala a milovala, a to bolo celé,“ uviedla sympatická tmavovláska.


Nápad prespievať úspešný hit prišiel k nej a k Riccovi napokon celkom spontánne. "V decembri roku 2013, keď sme sa chystali na X Factor, tak sme to zrazu počuli hrať v aute v rádiu a vtedy sme si povedali, že by bolo skvelé, keby sme si toto niekedy spolu zaspievali. Zhodli sme sa, že je to taký náš sen túto pesničku prespievať. My ju naozaj všetci veľmi ľúbime. Až napokon jedného dňa prišiel Mirko (manažér Miroslav Čimo, pozn. red.) a hovorí nám 'Dobre, tak to teda prespievajme!' a potom len vyvolával pánovi Hložekovi a atakoval ho, až kým si nás nevypočul. Prekvapením pre nás bolo, že on nás vlastne už v tom čase sám vnímal. Keď si pozrel naše linky, hneď zahlásil 'Ježíši, já je znám z těch pořadů!' Bol skutočne veľmi zlatý a hneď pristúpil na spoluprácu, takže sme neskutočne šťastní,“ uzavrela Claudia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies