Ricco a Claudia predstavujú videoklip k piesni With You

NETKY.SK • 16 August 2015, 10:04 • 2 min
Ricco a Claudia predstavujú videoklip k piesni With You

BRATISLAVA - Strieborní finalisti minulého ročníka speváckej súťaže X-factor Ricco a Claudia zverejňujú dnes videoklip k piesni With You.

slovakia

left justify in out

Ide o dvanásty klip speváckej dvojice, ktorý je zároveň singlom k ich druhému albumu. V novom videoklipe sa objavia herec Karol Kotlár, známy i z rozprávky Sedem zhavranelých bratov, študentka herectva Barbora Vincúrová a Tony Eliáš, ktorý si zahral v programoch ako Súdna sieň či Extrémne prípady.

 


Pieseň With You rozpráva príbeh dievčaťa, ktoré žije samo s otcom tyranom a alkoholikom v biednych podmienkach. Oporu a veľkú lásku napokon nájde v bohatom chlapcovi, ktorý ju vytrhne z prostredia, v ktorom vyrastala. „Znova sa ukáže, že láska hory prenáša a miesto každodenného strachu a sĺz sa ich život zaplní láskou a šťastím,“ priblížila Claudia. Text piesne je v angličtine. „Je to naša prvá pesnička v angličtine. S textom nám pomáhala Adriana Amoah,“ uviedla speváčka.


Nový videoklip dvojica nakrúcala tri dni na rôznych miestach Slovenska a v Rakúsku. „O klip sa postaral náš dvorný kameraman Dušan Krajčovič a scenár a réžiu zastrešil náš manažér Mirko Čimo, ktorý našiel nádherné miesta - exteriérové scény sa totiž striedajú s ateliérovými. S hercami sa nám tiež pracovalo úplne super, keďže sú to skutoční profesionáli. Išlo to rýchlo. Náš manažér zároveň presne vedel, čo chce a kameraman jeho myšlienku absolútne vystihol,“ povedal Ricco.


Hudbu si interpreti vytvorili sami za pomoci klaviristu Mareka Danka a k výslednému dielu prispel aj multiinštrumentalista Slavomír Repaský, ktorý zahral violončelo a elektrickú gitaru. "So Slávom spolupracujeme už päť rokov a vždy vie vycítiť, čo chceme,“ dodal Ricco. Videoklip fanúšikovia nájdu už dnes na YouTube kanále hudobného vydavateľstva Kali Records.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona