Ricciardo počas testov vo farbách Red Bullu

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 13:06 • 2 min
Ricciardo počas testov vo farbách Red Bullu

LONDÝN - Šance austrálskeho jazdca F1 Daniela Ricciarda na nahradenie krajana Marka Webbera v kokpite Red Bullu sa v utorok výrazne posilnili. Úradujúci držiteľ Pohára konštruktérov oznámil, že pilot stajne Toro Rosso bude pre majstrovský tím testovať tento týždeň na okruhu v Silverstone.

slovakia

left justify in out

Ricciardo by mal do monopostu Red Bullu zasadnúť v stredu, informovala agentúra Reuters. Mladý Austrálčan je spolu s Fínom Kimim Räikkönenom najhorúcejším kandidátom na obsadenie voľného miesta v tíme "červených býkov". Kolega Sebastiana Vettela Webber sa nechal už dávnejšie počuť, že po sezóne opustí kolotoč efjednotky a presedlá na športové automobily.

Vedenie Red Bullu v utorok potvrdilo, že na nadchádzajúcich testoch sa zúčastnia obaja jeho piloti Mark Webber i Sebastian Vettel, tím však dá šancu aj mladíkom.

Pokiaľ by sa podarilo zrealizovať Ricciardov príchod do Red Bullu, Austrálčana by mohol v tíme Toro Rosso nahradiť talentovaný portugalský jazdec Antonio Felix da Costa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies