Ricciardo favoritom pre uvoľnený monopost Red Bull

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 16:39 • 2 min
Ricciardo favoritom pre uvoľnený monopost Red Bull

BUDAPEŠŤ - Austrálsky pilot tímu Toro Rosso Daniel Ricciardo by mohol po skončení prebiehajúcej sezóny seriálu majstrovstiev sveta formuly 1 nahradiť v konkurenčnom zoskupení Red Bull Racing odchádzajúceho krajana Marka Webbera. Skúsený 36-ročný Webber oznámil koncom júna prestup do Porsche, kde sa bude venovať novému programu športových automobilov LMP1.

slovakia

left justify in out

Majiteľ tímu Red Bull Dietrich Mateschitz vyhlásil, že bol uchvátený z posledných vystúpení Ricciarda v seriáli. "Rozhodnutie dosiaľ nepadlo. V rámci tímu o veci stále diskutujeme, definitívu oznámime po Veľkej cene Maďarska," povedal Mateschitz a dodal: "Ricciardo odviedol na okruhu v Silverstone skvelú prácu."

Jediným jazdcom v Red Bulle zostane pred ročníkom 2014 úradujúci trojnásobný majster sveta Nemec Sebastian Vettel. Kandidátom na uvoľnené miesto je vraj okrem Ricciarda aj Fín Kimi Räikkönen z Lotusu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona