Ricca a Claudiu ľudia často podozrievajú, že tvoria pár

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 08:51 • 2 min
Ricca a Claudiu ľudia často podozrievajú, že tvoria pár

BRATISLAVA - Richarda Ricca Šarköziho a jeho spevácku kolegyňu Klaudiu Farkašovú alias Claudiu zvykne verejnosť často upodozrievať, že v súkromí tvoria pár.

slovakia

left justify in out

Opak je však pravdou. „Túto tendenciu sme nikdy nemali, dokonca som to už veľakrát vysvetľoval aj na sociálnej sieti, no ľudia to aj tak nepochopili a stále sa na nás pýtajú,“ poznamenal Ricco v rozhovore pre agentúru SITA. „Raz sa mi páčila jedna speváčka, tak som si na stránku zavesil jej fotku a hneď mi písali, ako sa opovažujem si také niečo vešať, že veď Claudia sa pozerá,“ zasmial sa 27-ročný spevák. „Už im to ani nijako nevyvraciame, nemá to zmysel,“ dodala Claudia.


Medializácii sa však podľa vlastných slov dvojica nebráni. „Robí nám to naopak dobre. Ja si myslím, že nežijeme nejakým takým životom, že stále niekde na párty a aféry... Mediálny život sa dá žiť aj cez aféry, ale dá sa žiť aj tak, že si človek robí svoju robotu a robí si ju ako vie. My sa prezentujeme naozaj len hudbou. A keď sa nás aj pýtali na niečo osobné, nikdy sme nič nezatutlali, nebudujeme okolo seba žiadne tabu, vždy sme povedali všetko na rovinu,“ priblížil Ricco. „Chvalabohu médiá sa v nás nejako nevŕtajú. Vždy sme chceli, aby sa o nás písalo hlavne v súvislosti s hudbou, lebo to je to, čo chceme ukázať,“ pridala sa Claudia.


Napriek tomu však novinári sympatickej dvojici stihli pripraviť už viacero úsmevných prekvapení. „O mne raz napísali, že som slepý - spieval som totiž vtedy pre nevidiacich. Tak som mal v jeden deň zrazu dve diagnózy,“ zasmial sa mladý spevák, ktorého vážna autonehoda pred ôsmimi rokmi pripútala na vozíček. „A Claudii zas zvyknú pridávať o dva roky viac,“ dodal pobavene.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies