Ricard Abreu dostal dištanc na niekoľko rokov, rozhodol sa pre radikálne riešenie

NETKY.SK • 10 Máj 2017, 14:59 • 2 min
Ricard Abreu dostal dištanc na niekoľko rokov, rozhodol sa pre radikálne riešenie

BRATISLAVA - Ricardo Abreu bol prichytený s pozitívnym testom počas obdobia, keď si už odpykával trest kvôli nedovoleným látkam. Teraz dostal 4-ročný dištanc od protidopingovej organizácie USADA. Či s nedovolenými látkami prestane nemôžeme vedieť, jedno je ale isté, svoju aktívnu kariéru profesionálneho MMA zápasníka ukončil.

slovakia

left justify in out

USADA mu mohla udeliť aj väčší trest ale iba zdvojnásobila už predchádzajúci rozsudok za jeho prešľap z decembra 2016. Abreu mal pozitívny test na zakázanú látku nandrolone a s ďalšou ktorá má názov 19- Noretiocholanolone. Po udelení trestu hneď oznámil ukončenie aktívnej MMA kariéry. Bránil sa tým, že v tých časoch prežíval hlbokú depresiu.

 

"Môj syn mal vtedy 3 roky a manželka bola tehotná. Nevedel som či budeme mať nejaký príjem v nasledujúcich mesiacoch, tak pre toto som upadol do hlbokej depresie. Všetkého som sa bál. Nemal som na nič odvahu a ani energiu,"  prezradil Abreu. Jeho doterajšie skóre bolo 5 výhier a 1 prehra. V UFC sa predstavil 2-krát z toho mal 1 výhru a 1 prehru. Kebyže sa nepreviní ďalší krát tak mohol mať zápas budúci rok v júni.

 

Naposledy zápasil v júni 2015 vtedy však prehral s Jakeom Colliertom na body. Mimochodom bol tréningovým partnerom Andersona "Spider" Silvu alebo Tita Ortiza. Má 33 rokov a v brazílskom jiu jitsu mu patrí čierny opasok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona