Ribéryho a Benzemu oslobodili v kauze sexu s neplnoletou prostitútkou

NETKY.SK • 30 Január 2014, 15:06 • 2 min
Ribéryho a Benzemu oslobodili v kauze sexu s neplnoletou prostitútkou

PARÍŽ - Francúzskych futbalistov Francka Ribéryho a Karima Benzemu súd v Paríži zbavil obvinení v kauze pohlavného styku s neplnoletou prostitútkou. Podľa verdiktu neexistuje dostatok dôkazov, že hráči poznali skutočný vek vtedy 17-ročnej Zahie Deharovej. Ich oslobodenie spod obvinení žiadal aj prokurátor. Ribéry z mníchovského Bayernu ani Benzema z Realu Madrid sa na pojednávaní nezúčastnili, informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Vo Francúzsku je prostitúcia neplnoletých zakázaná. Ribéry aj Benzema v tomto prípade čelili až trojročnému pobytu za mrežami. Samotná Deharová uviedla, že hráčom o svojom veku klamala a povedala im, že je plnoletá. Ribéry sa priznal, že s ňou mal sex, ale netušil, koľko mala v tom čase rokov. Benzema poprel akékoľvek obvinenia.

"Som veľmi spokojný s verdiktom. Bojovali sme o to, aby bol očistený bez poškvrnenia jeho mena. Tento oslobodzujúci rozsudok je koncom jedného smutného príbehu," povedal Ribéryho právny zástupca Carlo Alberto Brusa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies