Ribéry žaluje bulvárny časopis, požaduje 400-tisíc

NETKY.SK • 8 December 2015, 15:43 • 2 min
Ribéry žaluje bulvárny časopis, požaduje 400-tisíc

PARÍŽ - Bývalý francúzsky futbalový reprezentant Franck Ribéry sa rozhodol zažalovať bulvárny časopis "Closer" pre článok, v ktorom spojili jeho meno s prostitúciou.

slovakia

left justify in out

Zo zhromaždených súdnych dokumentov vyplýva, že Ribéry požaduje odškodnenie 400 000 eur za ohováranie a poškodenie dobrého mena. Podľa právnika, ktorý zastupuje Ribéryho, ofenzívny hráč Bayernu Mníchov sa nie prvýkrát stal obeťou mediálneho ohovárania, čo poškodzuje jeho povesť.

 

Menovaný časopis napísal, že Ribéryho vyšetrujú v súvislosti s prostitúciou a že ide o ďalší škandál, ktorý zatriasie francúzskym futbalom. Hráč sa odvoláva na to, že pri vyšetrovaní vlani v novembri bol iba jedným zo svedkov. To údajne potvrdil aj policajný hovorca. Na odobrenie policajným zdrojom sa odvoláva aj časopis v súvislosti so zverejnenou informáciou o Ribérym.

 

Franck Ribéry a prostitútky nie je nová téma. Už vlani v januári sa skvelý francúzsky krídelník či ofenzívny stredopoliar ocitol pred súdom v súvislosti s obvinením zo sexuálneho styku s neplnoletou prostitútkou. Napokon bola žaloba voči nemu stiahnutá. Informoval o tom aj server magazínu Der Spiegel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies