Ribéry: Vieme, ako hrať proti Dortmundu

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 18:09 • 2 min
Ribéry: Vieme, ako hrať proti Dortmundu

BERLÍN - Jeden z kľúčových hráčov Bayernu Mníchov, účastníka finálového stretnutia Ligy majstrov 2012/2013, Franck Ribéry tvrdí, že pred sobotňajším zápasom už nie je čas na zbytočné rozprávanie.

slovakia

left justify in out

"Bavori" si v londýnskom Wembley zmerajú sily s Borussiou Dortmund. "Musíme zvíťaziť, a to pre našich fanúšikov, klub a celý tím," povedal Ribéry v súvislosti s tým, že Bayern prehral svoje dve ostatné finále LM - v roku 2010 v Madride na štadióne Santiaga Bernabéua podľahol Interu Miláno a vlani v domácej Allianz aréne londýnskej FC Chelsea. "Je to náš tretí pokus. Máme viac skúseností a vieme, čo je to hrať vo finále. Nie je to pre náš nič nové. Každý vie, čo má robiť a ako hrať proti Dortmundu. Ak zopakujeme výkony, ktoré sme podali proti Barcelone, tak máme veľkú šancu na úspech," doplnil tridsaťročný francúzsky reprezentant.

Bayern Mníchov vyradil v semifinále aktuálnej edície Ligy majstrov FC Barcelona s celkovým skóre 7:0, titul v domácej dlhodobej súťaži I. bundeslige si zabezpečil vo veľkom predstihu s konečným rekordným 25-bodovým náskokom. "Nemali by sme veľa kecať, musíme sa sústrediť na seba. Máme z toho dobrý pocit, doteraz sme hrali dobre. V sobotu však potrebujeme podať ďalší výnimočný výkon," zamyslel sa Ribéry, ktorý vynechal finálový zápas v roku 2010 pre disciplinárny trest. "Tá prehra bola ťažká. Bol som smutný, lebo som nehral. Minuloročné víťazstvo Chelsea však vážne veľmi bolelo, bol to veľký šok pre každého," zakončil šikovný stredopoliar.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona