Ribéry: Pod Ancelottim nachádzam stratenú sebadôveru

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 09:47 • 2 min
Ribéry: Pod Ancelottim nachádzam stratenú sebadôveru

MNÍCHOV - Francúzsky futbalový matador v službách nemeckého klubu Bayern Mníchov Franck Ribéry si zatiaľ nevie vynachváliť prínos nového kouča Bavorov Carla Ancelottiho.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný krídelník nepriamo naznačil, že pod Talianom sa cíti istejšie ako v časoch jeho predchodcu Pepa Guardiolu. "Ancelotti je skvelý tréner. Pod ním som znova nadobudol pocit, že si začínam viac dôverovať," vyhlásil Ribéry pre nemecký Kicker. "Bayern potrebuje ľudí ako je on, alebo ako boli iní skvelí tréneri tohto klubu Jupp Heynckes a Ottmar Hitzfeld," nadviazal vicemajster sveta z roku 2006, ktorému zložil poklonu aj sám Ancelotti. "Páči sa mi jeho štýl hry, cieľavedomosť a ambicióznosť. Pre naše môže mužstvo môže byť veľmi užitočný svojimi kvalitami a skúsenosťami," skonštatoval 57-ročný odborník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies