Ribéry odkázal Reusovi: Ešte nehodlám skončiť

NETKY.SK • 20 November 2014, 15:10 • 2 min
Ribéry odkázal Reusovi: Ešte nehodlám skončiť

BERLÍN - Špekulácie o tom, že futbalistov Bayernu Mníchov od budúcej sezóny posilní Marco Reus z konkurenčnej Borussie Dortmund, nechávajú Francka Ribéryho chladnými. Francúzsky veterán odkázal svojmu možnému konkurentovi, že on ešte v kariére hodlá pokračovať.

slovakia

left justify in out

"Reus je kvalitný hráč, ale ja sa ešte nikam nechystám. Hoci budem mať onedlho 32 rokov, stále mám v pláne odohrať niekoľko ďalších sezón. Cítim sa vo forme, telo ma poslúcha. Myslím si, že pre Bayern som stále dôležitým hráčom," povedal bývalý francúzsky reprezentant pre štvrtkové vydanie magazínu Kicker.

 

Dohady o možnom pôsobení Reusa v Mníchove vyvolalo vyhlásenie riaditeľa bavorského veľkoklubu Karla-Heinza Rummeniggeho, ktorý uviedol, že práve tento hráč by sa hodil do zostavy Bayernu. Reus aj Ribéry väčšinu času hrávajú na poste ľavého krídelníka.

 

"Bayern je najlepší klub, za aký som kedy hral. Verím, že nás čakajú ďalšie víťazstvá a tituly," dodal Ribéry, ktorý háji farby Mníchovčanov od roku 2007.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies