Ribery kritizuje Guardiolu za rotačný systém v Bayerne Mníchov

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 13:50 • 2 min
Ribery kritizuje Guardiolu za rotačný systém v Bayerne Mníchov

MNÍCHOV - Futbalový útočník Bayernu Mníchov Franck Ribery kritizoval rotačný systém trénera Pepa Guardiolu za čo si vyslúžil negatívnu reakciu športového riaditeľa tímu Mathiasa Sammera.

slovakia

left justify in out

Ribery sa pre športový magazín Kicker vyjadril: "Niekedy hráte, niekedy sedíte na lavičke a niekedy sledujete zápas dokonca z pohodlia vášho domova. To bola nová situácia pre každého. Osobne preferujem hrať zápasy. Možno by som uvítal prestávku po piatich, šiestich súbojoch, nie však po každom."

 

Ribery, ktorého v súčasnom ročníku trápilo zranenia sa v tejto sezóne predstavil z 34 možných len v 22 bundesligových zápasoch a v nich v 9 len striedal. 

 

Francúzove slová sa nepáčili športovému riaditeľovi Matthiasovi Sammerovi. Ten vyhlásil, že by sa mali hráči pár dní pred sobotňajším finále domáceho pohára s Borussiou Dortmundom koncentrovať v prvom rade na futbal a nie riešiť svoje osobné problémy na verejnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies