Ribéry dotiahol do Bayernu aj mladšieho brata Stevena

NETKY.SK • 20 November 2013, 16:51 • 2 min
Ribéry dotiahol do Bayernu aj mladšieho brata Stevena

MNÍCHOV - Mladší brat futbalistu Francka Ribéryho uspel na skúške v Bayerne Mníchov a možno čoskoro sa obaja Francúzi objavia aj v drese prvého tímu víťaza Ligy majstrov. Steven Ribéry sa dohodol s Bavormi na kontrakte a v Mníchove bude zatiaľ pôsobiť v mládežníckom tíme. Hráčom juniorky Bayernu bude oficiálne od januára 2014, zatiaľ za mužstvo bude hrávať len prípravné stretnutia. Potvrdil to šéfa rozvoja bavorského klubu Wolgang Dremmler.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný futbalista trénoval v Allianz Arene už od augusta, keď Franck presvedčil trénerov mládežníckeho tímu, aby ho zobrali na skúšku. Steven dovtedy vyrastal v akadémii francúzskeho druholigistu z Lens.

Ribéry junior hráva na poste tvorcu hry alebo útočníka. Jeho tridsaťročný brat Franck bude jedným z hlavných ašpirantov na ocenenie pre najlepšieho futbalistu sveta Zlatá lopta za rok 2013. Bayernu v minulej sezóne pomohol k zisku cenného treble - triumfom k bundeslige, Nemeckom pohári a Lige majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona