Ribéry by chcel stihnúť Stuttgart

NETKY.SK • 25 August 2014, 12:02 • 2 min
Ribéry by chcel stihnúť Stuttgart

MNÍCHOV - Franck Ribéry chýbal v piatkovej bundesligovej ouvertúre Bayernu Mníchov proti Wolfsburgu, ale jeho návrat na futbalové trávniky sa blíži.

slovakia

left justify in out

Už iba bývalý francúzsky reprezentant pre zranenie chrbta prišiel o účasť na majstrovstvách sveta v Brazílii, v príprave na nový ročník ho zase pribrzdilo koleno.

 

"Cítim sa veľmi dobre, ale stále sa ozýva bolesť v kolene. Rozhodne je to lepšie ako pred desiatimi dňami. Tréningy v pondelok alebo utorok asi ešte nestihnem, ale verím, že v stredu už budem na ihrisku s tímom. Sobotňajší zápas so Schalke je na mňa priskoro. Verím, že najbližší domáci zápas 13. septembra proti Stuttgartu by som už mohol hrať. Po asociačnom termíne už azda budem na sto percent v poriadku. Radšej teraz vynechám dva zápasy, aby mi zdravie vydržalo na zvyšok sezóny," povedal pre Bild 31-ročný krídelník, ktorý dal po MS zbohom národnému tímu. 

 

Obhajca titulu Bayern v úvodnom kole najvyššej nemeckej súťaže zdolal doma Wolfsburg 2:1. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona