Rian Johnson pripravuje novú trilógiu zo sveta Star Wars

NETKY.SK • 10 November 2017, 13:39 • 2 min
Rian Johnson pripravuje novú trilógiu zo sveta Star Wars

HOLLYWOOD - Americký filmár Rian Johnson pripravuje novú trilógiu zo sveta Star Wars. Štyridsaťtriročný rodák zo Silver Spring v Marylande má na starosti réžiu i scenár, pričom na produkcii sa podieľa Ram Bergman.

slovakia

left justify in out

Dvojica už spolupracovala na snímke Star Wars: Posledni? Jediovia, ktorú začnú v slovenských kinách premietať od 14. decembra. Johnson plánuje v trilógii predstaviť nové postavy, ktoré sa vo Hviezdnych vojnách ešte neobjavili. "Mali sme možnosť spolupracovať so spoločnosťami Lucasfilm a Disney na snímke Star Wars: Posledni? Jediovia. Hviezdne vojny sú tou najlepšou modernou mytológiou a sme veľmi šťastní, že k nej môžeme prispieť. Nemôžeme sa dočkať, kedy v tom budeme pokračovať prostredníctvom tejto novej série filmov," povedali v spoločnom vyhlásení Johnson a Bergman.

Rian Johnson má na konte aj tituly ako napríklad Zmiznutie (2005), Bratia Bloomovci (2008) či Looper: Nájomný zabijak (2012), pričom na všetkých troch sa podieľal ako režisér aj scenárista.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies