Riaditeľom Úradu boja proti korupcii sa stal Kovařík

NETKY.SK • 26 August 2010, 12:07 • 2 min
Riaditeľom Úradu boja proti korupcii sa stal Kovařík

Riaditeľom Úradu boja proti korupcii sa stal Kovařík

slovakia

left justify in out

Dňom 25. augusta 2010 bol ustanovený do funkcie riaditeľa Úradu boja proti korupcii Prezídia Policajného zboru (P PZ) plk. Ing. Peter Kovařík. Informovala o tom hovorkyňa P PZ Denisa Baloghová.
      "Jedná sa o dlhoročného skúseného vyšetrovateľa, ktorý sa počas celej svojej kariéry orientoval na boj s najzávažnejšou trestnou činnosťou, vrátane boja proti korupcii, o čom svedčí jeho kariérny životopis," uviedla.
      Kovařík pôsobil od roku 1991 ako vyšetrovateľ na Okresnom úrade vyšetrovania v Banskej Bystrici, od roku 1993 pôsobil ako riaditeľ odboru vyšetrovania  na Krajskom úrade vyšetrovania v Banskej Bystrici. Bol členom tímu určeného na vyšetrovanie najzávažnejšej kriminality vrátane trestnej činnosti Mikuláša Černáka. Potom pôsobil ako vyšetrovateľ Odboru vyšetrovania obzvlášť závažnej trestnej činnosti a od vzniku Úradu boja proti korupcii v roku 2004 pôsobil na tomto úrade ako zástupca riaditeľa Odboru boja proti korupcii Stred.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies