Riaditeľom župného úradu v Banskej Bystrici je Kotlebov stranícky predseda

NETKY.SK • 7 Január 2014, 16:45 • 2 min
Riaditeľom župného úradu v Banskej Bystrici je Kotlebov stranícky predseda

BANSKÁ BYSTRICA - Za nového riaditeľa Úradu Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) si nový župan Marian Kotleba vybral predsedu Ľudovej strany Naše Slovensko Martina Beluského.

slovakia

left justify in out

Na poste riaditeľa nahradil Štefana Šuleka, ktorý s BBSK ešte pred nástupom Kotlebu do funkcie župana rozviazal pracovný pomer dohodou ku koncu minulého roka. Ako pre agentúru SITA uviedol nový hovorca BBSK Miroslav Belička, ktorý je zároveň banskobystrickým krajským predsedom Ľudovej strany Naše Slovensko, Beluský na post riaditeľa Úradu BBSK prišiel z nadnárodnej spoločnosti, v ktorej pracoval ako projektový manažér. Bližšie informácie k jeho nominácii má Kotleba poskytnúť na tlačovej besede zhruba v polovici januára.

Okrem Beluského a Beličku prišla so začiatkom roka do úradu pracovať aj Kotlebova predvolebná poradkyňa Jana Štrangfeldová, pedagogička na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela, ktorá sa stala vedúcou kancelárie predsedu BBSK. Predchádzajúca kancelárka, rovnako ako predchádzajúca hovorkyňa BBSK, ukončila pracovný pomer dohodou ku koncu roka ešte pred nástupom Kotlebu do funkcie predsedu kraja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona