Riaditeľom Ringier Axel Springer Slovakia je Milan Dubec

NETKY.SK • 13 Február 2015, 15:38 • 2 min
Riaditeľom Ringier Axel Springer Slovakia je Milan Dubec

BRATISLAVA - Novým generálnym riaditeľom spoločnosti Ringier Axel Springer Slovakia sa stal Milan Dubec. Stal sa ním súčasne popri svojej funkcii výkonného riaditeľa internetového portálu Azet.sk. Informovala o tom spoločnosť.

slovakia

left justify in out

S vymenovaním do novej funkcie sa Dubec stane aj minoritným akcionárom v spoločnosti Ringier Axel Springer Slovakia, pričom jeho menšinový podiel v spoločnosti Azet.sk, ktorého je zakladateľom, sa zníži. V budúcnosti sa tak Milan Dubec stane minoritným akcionárom s rovnakým podielom v oboch spoločnostiach. Od októbra 2014 prebral vedenie slovenského vydavateľského domu spolu s Martinom Mihálikom, ktorý naďalej zastáva post finančného riaditeľa. 

 

Milan Dubec založil slovenský internetový portál Azet v roku 1997. Azet je od roku 2010 súčasťou mediálnych spoločností Ringier Axel Springer. Mesačne využije služby portálov viac ako tri milióny používateľov, čo podľa vyjadrení spoločnosti predstavuje takmer 83,2 % používateľov slovenského internetu. 

 

Spoločnosť Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., je najväčší multimediálny vydavateľský dom na Slovensku. Vydáva najčítanejší denník Nový Čas. Vo svojom portfóliu má aj magazíny, knihy, on-line portály, e-shop a aplikácie pre iPad, iPhone a Android. Od decembra 2010 vlastní vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia 70-percentný podiel v spoločnosti Azet.sk. 

 

Ringier Axel Springer Slovakia je súčasťou švajčiarsko-nemeckej vydavateľskej skupiny Ringier Axel Springer Media AG, ktorá je vedúcou integrovanou multimediálnou korporáciou v strednej a východnej Európe. Spoločnosť so sídlom vo švajčiarskom Zürichu vydáva noviny a časopisy, prevádzkuje webové a mobilné platformy a vlastní tlačiarne. Ringier Axel Springer Media AG je joint venture spoločností Ringier AG a Axel Springer AG.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona