VIDEO Riaditeľka Miss Slovensko 2018: Dievčatá spravili výrazné pokroky, teším sa na finále

NETKY.SK • 28 Apríl 2018, 08:00 • 2 min
VIDEO Riaditeľka Miss Slovensko 2018: Dievčatá spravili výrazné pokroky, teším sa na finále

BRATISLAVA - Riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková nie je pred finále nervózna, práve naopak. Teší ju forma dievčat i to, že program bude nabitý hviezdnymi menami z oblasti módy a hudby.

slovakia

left justify in out

Príprava missiek pred finále mala tohto roku iný formát ako zvyčajne. "Predtým sa dievčatá stretli v pondelok a finále bolo v sobotu. Teraz sme mali navyše týždeň módy, kde sa predviedli v plnej paráde," povedala Netkám Karolína Chomisteková.

 

Teší ju, že dievčatá sa na móle vôbec nestratili. "Mala som obavy, ako dopadne konfrontácia s dlhoročnými modelkami, ale zvládli to výborne. Aj vďaka úžasnému choreografovi, ktorého máme," povedala.

 

 

img

Karolína Chomisteková. Foto: SITA

 

 

Priznala, že je náročné udržať v nich energiu, aby boli na deň D pripravené a zároveň ich pochválila, že to výborne zvládajú. Súhlasí s Oklamčákom, že tohto roku nie je výrazná favoritka na zisk korunky. "Mám 5-6 dievčat, ktoré by to mohli vyhrať a neviem sa rozhodnúť. Už som s nimi dlho, možno potrebujem počuť iný pohľad a verím tomu, že potom to príde a budem si istá," smeje sa. 

 

Spokojná je aj s výberom účinkujúcich, ktorý sa jej podarilo dohodnúť. "V podstate vystúpi päť zo šiestich interpretov, ktorých som chcela."

 

A na koho sa najviac teší? Nielen to sa dozviete v celom rozhovore s riaditeľkou súťaže Miss Slovensko 2018 Karolínou Chomistekovou. 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies