Riaditeľa spoločnosti Innogy napadli dvaja páchatelia, muža obliali kyselinou

NETKY.SK • 5 Marec 2018, 12:22 • 2 min
Riaditeľa spoločnosti Innogy napadli dvaja páchatelia, muža obliali kyselinou

BERLÍN - Neďaleko západonemeckého mesta Düsseldorf utrpel vážne zranenia 51-ročný muž, ktorého dvaja neznámi páchatelia obliali kyselinou, keď v nedeľu vychádzal z domu.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom v pondelok agentúra AP. Polícia poškodeného identifikovala ako Bernharda Günthera, finančného riaditeľa spoločnosti Innogy, ktorá je dcérskou spoločnosťou nemeckého energetického komplexu RWE.

 

Podľa vyhlásenia miestnej polície k útoku na Günthera došlo v nedeľu ráno, keď vyšiel z domu, aby si v neďalekej pekárni kúpil raňajky. Dvaja neznámi muži vo veku 20-30 rokov na neho zaútočili kyselinou a následne z miesta činu ušli.

 

Poškodenému sa podarilo vrátiť domov, odkiaľ zavolal záchranárov a následne bol vrtuľníkom prepravený na špecializovanú kliniku. Polícia útok vyšetruje ako pokus o vraždu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies