Riaditeľ Tuly: Prečo by sme mali Tesákovi ničiť kariéru?

NETKY.SK • 14 Marec 2016, 09:59 • 2 min
Riaditeľ Tuly: Prečo by sme mali Tesákovi ničiť kariéru?

TULA - Generálny riaditeľ ruského futbalového klubu Arsenal Tula Andrej Nikitin prezradil dôvody, ktoré stáli za odchodom slovenského reprezentanta Lukáša Tesáka do kazašského Kajratu Almaty. Tridsaťročný rodák zo Žiaru nad Hronom prestúpil do Kazachstanu v priebehu januára, v Tule pôsobil od roku 2014.

slovakia

left justify in out

"Hráči, ktorí v zime odišli z Tuly, mali nezhody s trénerom Viktorom Bulatovom. Napríklad Lukáš Tesák nechápal, čo od neho tréner chce, keď mu vravel, že by mal viac trénovať obrannú hru. Keďže Lukáš je ofenzívne ladený obranca, bolo preňho ťažké sa prispôsobiť. S každým ďalším zápasom sa ich vzťahy vyostrovali," vyhlásil Nikitin pre tulskú televíziu.

 

"Je škoda, že sme prišli o niekoľkých lídrov. Tréner Bulatov viac nemal pre Tesáka miesto a hráč sám prišiel za nami s prosbou, že by chcel odísť. Najväčšou motiváciou uňho boli blížiace sa majstrovstvá Európy. Tvrdil, že potrebuje mať zápasovú prax, inak vypadne z národného mužstva. Prečo by sme mali hráčovi ničiť kariéru? Rozhodli sme sa teda Lukáša Tesáka uvoľniť a sme radi, že sa mu v Kajrate zatiaľ darí," doplnil Andrej Nikitin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona