Riaditeľ škôlky dal deťom do jogurtu otravu na potkany: Dostal trest smrti!

NETKY.SK • 5 Apríl 2014, 10:12 • 2 min
Riaditeľ škôlky dal deťom do jogurtu otravu na potkany: Dostal trest smrti!

PEKING - Na trest smrti bol spolu s ďalším mužom odsúdený riaditeľ materskej školy v kauze otravy jedom, po ktorého požití zomreli dve dievčatká. Informovala o tom dnes čínska štátna televízia CCTV.

slovakia

left justify in out

Riaditeľ škôlky bol údajne rozčúlený, že do susednej materskej školy sa zapisuje viacej detí ako do jeho. Aby deti odradil chodiť do rivalskej škôlky, rozhodol sa v auguste 2013 vyriešiť tento problém svojským spôsobom.
      

Zamiešal do fľaštičky s jogurtom jed na potkany a požiadal svojho spolupáchateľa, aby to položil na cestu vedúcu do "nepriateľskej" škôlky, opisuje agentúra AP.
      

Jogurt bol zabalený v igelitovom vrecúšku, aj so zošitom a ceruzkou. Našli ho dve dievčatká z miestnej dediny, ktoré po jeho zjedení zomreli. Prípad sa stal v okrese Pching-šan v provincii Che-pej na severovýchode Číny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies