RFEF zamietla odvolanie Barcelony voči žltej karte pre Messiho

NETKY.SK • 3 December 2014, 16:16 • 2 min
RFEF zamietla odvolanie Barcelony voči žltej karte pre Messiho

MADRID - Odvolanie španielskeho futbalového klubu FC Barcelona vo veci udelenia žltej karty Lionelovi Messimu za zdržiavanie v zápase vo Valencii po zásahu plastovou fľašou v stredu disciplinárna komisia zamietla. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

K incidentu prišlo v závere nedeľňajšieho šlágra 13. kola španielskej Primera Division pri oslavách gólu stredopoliara Barcelony Sergia Busquetsa, ktorý rozhodol o výhre 1:0. Messi neutrpel po zásahu fľašou žiadne zranenia a gestom ukázal fanúšikom, že je v poriadku.

 

Španielska kráľovská futbalová federácia (RFEF) potvrdila udelenie žltej karty, o čom informovala na oficiálnom webe. Podľa zápisu o stretnutí rozhodca konanie Messiho posúdil ako "zdržiavanie odchodu na vlastnú polovicu ihriska po strelenom góle s úmyslom naťahovať čas".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona