RFA Warm Up: Víťazná premiéra Lea Brichtu

NETKY.SK • 13 Marec 2022, 10:28 • 2 min
RFA Warm Up: Víťazná premiéra Lea Brichtu

BRATISLAVA – Zahrievacie podujatie novej slovenskej MMA organizácie Real Fight Arena je za nami. Fanúšikovia sa tešili predovšetkým na českú hviezdu Lea Brichtu, ktorý v hlavnom ťaháku nastúpil proti Tamirlanovi Dadaevovi z Rakúska. Okrem MMA duelov sme mohli sledovať aj súboje v postoji.

slovakia

left justify in out

Brichta počas uplynulých mesiacov pútal pozornosť svojím odchodom z Oktagonu MMA a do hry sa dokonca vložili právnici. Mladý český bojovník sa napokon stal jednou z hlavných hviezd nového projektu a včerajší dátum pre neho mal byť novým začiatkom. Brichta do zápasu s Dadaevom vstupoval v úlohe favorita, keďže sa môže pochváliť bilanciou šiestich víťazných zápasov v rade.

 

img

 

Prekvapenie sa napokon nekonalo a Brichta svojho súpera pokoril už v 1. kole, keď ho prinútil vzdať sa po úspešnom aplikovaní submisie arm-triangle. Víťaz zápasu bol aj napriek triumfu sklamaný, pretože Dadaev nenavážil o tri kilogramy a pôvodná podmienka súboja v sedemdesiatke sa musela zmeniť. Fighter z Prahy sa ale po cennom triumfe môže koncentrovať výhradne na svoje športové výkony.

 

 

Slovenský obor Tomáš Možný nastúpil proti svojmu kamarátovi z Českej republiky, Michalovi Reissingerovi, ktorého dokázal pokoriť takisto v 1. kole na TKO po spŕške tvrdých úderov. Druhé víťazstvo v druhom profesionálnom zápase si na konto pripísal Štefan Vojčák, ďalší odídenec z Oktagonu. Tridsaťjedenročný zástupca ťažkej váhy ukončil v 1. kole nádeje Maďara Kissa na TKO. Matěj Kozubovský pokoril v jednom z očakávaných zápasov na body Jakuba Benka.

 

 

Výsledky

 

Leo Brichta porazil Tamirlana Dadaeva – submisia (arm triangle) 1. kolo

 

Tomáš Možný porazil Michala Reissingera – TKO (údery) 1. kolo

 

Štefan Vojčák porazil Lászloa Kissa – TKO (údery) 1. kolo

 

Tadeáš Růžička porazil Oskara Siegerta – na body

 

Matěj Kozubovský porazil Jakuba Benka – na body

 

David Hošek porazil Bartolomeja Gladkowicza – na body

 

Michal Zátorský porazil Matěja Trčku – na body

 

Dominik Humburger porazil Abilaya Ibrayeva – TKO (údery) 1. kolo

 

Adrián Bartl porazil Isidora Segundu – TKO (údery) 2. kolo

 

Lu Kai porazil Adama Fidkowskeho – KO (úder) 1. kolo

 

Martin Horínek porazil Šimona Bertoviča – TKO (údery) 1. kolo



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona