RFA navštívi Ostravu, v akcii sa predstaví Leo Brichta

NETKY.SK • 6 Júl 2022, 18:43 • 2 min
RFA navštívi Ostravu, v akcii sa predstaví Leo Brichta

V sobotu 23. júla uskutoční organizácia RFA svoj tretí turnaj, ktorý sa odohrá v ostravskej RT Torax Arene. Na divákov čaká sedem MMA zápasov a štyri súboje v postoji.

slovakia

left justify in out

Súboja Davida s Goliášom. Tak by sa dal charakterizovať hlavný zápas večera medzi Goranom Reljičom a Vojtěchom Garbom. Skusený Reljič, ktorý je veteránom UFC a bývalým šampiónom KSW, sa postaví proti domácemu Garbovi, pre ktorého to bude životná šanca vyletieť vo svetovom rebríčku.

 

 

Hlavným zápasom v postoji bude český duel medzi Leom Brichtom a Vítězslavom Rajnochom, ktorý má na konte výhru v prestížnej ruskej organizácii ACA, kde v druhom kole po krásnom údere kolenom porazil súpera na technické KO. Brichta sa vezie na vlne šiestich výhier v rade, všetky z nich navyše dokázal zaknihovať pred limitom.

 

 

Po cennom skalpe Milana Ďatelinku sa Nenad Avramovič postaví proti ďalšiemu domácemu fighterovi Davidovi Hoškovi. Avramovič naposledy umlčal celú NTC arénu, keď v prvom kole gilotínou ukončil slovenského favorita. O extra motiváciu bude mať postarané aj David Hošek, ktorý naposledy prehral práve s Ďatelinkom. Promotér Boris Marhanský sa dokonca vyjadril, že ak český bojovník uspeje, čaká na neho zápas o titul.

 

 

V akcii sa predstaví aj Jakub Benko. Po tom, ako si vyslúžil ocenenie za zápas večera, ho čaká víťaz svetového pohára WAKO K1 Pavol Šach. V postoji sa predstaví aj boxer Robo Racz v súboji s ostravskou legendou Lukášom Tvrdým. Ďalší súboj generácií uvidíme aj v meraní síl Igora Daniša s Dávidom Dvořáčkom. V akcii uvidíme aj Jozefa Jaloviara a ďalších. Na divákov takisto čaká premiérový duel pod pravidlami Real Boxing (box v malých rukaviciach), v ktorom sa predstavia Martin Prázdny a Aleksandre Gogoladze.

 

Diváci si môžu PPV zakúpiť cez realsport.tv.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies