Rezort obrany plánuje pre vojakov nakúpiť nové rukavice

NETKY.SK • 21 Júl 2013, 10:26 • 2 min
Rezort obrany plánuje pre vojakov nakúpiť nové rukavice

BRATISLAVA - S víťazom verejného obstarávania plánuje ministerstvo uzatvoriť rámcovú dohodu v trvaní štyroch rokov.

slovakia

left justify in out

Rezort obrany sa rozhodol pre vojakov nakúpiť nové rukavice. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania. Predpokladaná hodnota zákazky je 701.000 eur. "Ide o štandardné obmieňanie a doplnenie skladových zásob. Rukavice patria k potrebnej výstroji profesionálneho vojaka," uviedla pre TASR hovorkyňa ministerstva obrany Martina Balleková. Vojaci dostanú napríklad zimné, taktické, zlaňovacie či bojové rukavice. "Treba pripomenúť, že rukavice patria do spotrebného materiálu. To znamená, že sa po určitom čase zoderú," dodala Balleková. Určené budú pre príslušníkov Ozbrojených síl SR, vrátane profesionálnych vojakov vysielaných do zahraničných misií.

Koľko kusov rukavíc takto ministerstvo nakúpi, Balleková nespresnila. "Skutočne nakupované množstvo bude závislé od skutočných potrieb rezortu obrany a od výšky vyčlenených finančných prostriedkov na tento nákup," doplnila hovorkyňa silového rezortu. S víťazom verejného obstarávania plánuje ministerstvo uzatvoriť rámcovú dohodu v trvaní štyroch rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona