Rezort obrany chce kúpiť termobielizeň pre vojakov za 3,5 milióna eur

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 14:06 • 2 min
Rezort obrany chce kúpiť termobielizeň pre vojakov za 3,5 milióna eur

BRATISLAVA - Ministerstvo obrany SR plánuje nakúpiť pre vojakov termobielizeň za približne 3,5 milióna eur aj s DPH.

slovakia

left justify in out

Zákazka by mala byť na štyri roky, na výber dodávateľa plánuje rezort obrany vyhlásiť verejné obstarávanie. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Ministerstva obrany SR Martina Balleková s tým, že chcú dať priestor čo najväčšiemu počtu dodávateľov, preto informujú o pripravovanej verejnej súťaži aj takýmto spôsobom.

 

Ministerstvo chce nakúpiť termobielizeň pre vojakov na zimné i letné obdobie. „Termobielizeň je súčasť výstroja vojaka do sťažených klimatických podmienok. Jej nákup plánujeme na základe požiadaviek ozbrojených síl," vysvetlila Balleková. Dodávateľa chce rezort obrany vybrať v elektronickej aukcii v rámci nadlimitnej verejnej súťaže. Reálne počty kúpenej bielizne pre vojakov budú podľa Ballekovej závisieť od aktuálnych potrieb a finančných možností rezortu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona