Rezort dopravy vysúťažil zabezpečovanie účasti na veľtrhoch za 707.110 eur

NETKY.SK • 28 Február 2018, 18:13 • 2 min
Rezort dopravy vysúťažil zabezpečovanie účasti na veľtrhoch za 707.110 eur

BRATISLAVA - Účasť na medzinárodných veľtrhoch a výstavách cestovného ruchu zabezpečí pre Ministerstvo dopravy a výstavby (MDV) SR skupina firiem LR Media z Košíc a D&D Studio z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Rezort dopravy uzatvoril so spoločnosťami rámcovú dohodu na sumu 707.110 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Vyplýva to z oznámenia o výsledku súťaže, ktoré bolo zverejnené vo vestníku verejného obstarávania. Spoločnosti by mali pre ministerstvo organizačne zabezpečiť a realizovať účasť na medzinárodných veľtrhoch a výstavách cestovného ruchu konaných na základe rámcovej dohody a písomných objednávok.

 

"Jednotlivé veľtrhy a výstavy sa okrem rôznych miest konania líšia hlavne plochou, na ktorú je naviazaný typ expozície a rozsahom požadovaných zabezpečovaných služieb," opísalo ministerstvo v oznámení. Rezort si v súťaži vyberal z troch prijatých ponúk a zákazka sa nebude spolufinancovať z eurofondov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies