Rezort dopravy chce IT služby za 2,45 milióna

NETKY.SK • 5 November 2013, 11:45 • 2 min
Rezort dopravy chce IT služby za 2,45 milióna

BRATISLAVA - Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja (MDVRR) SR chce obstarať služby v oblasti IT v predpokladanej hodnote 2,45 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z Dodatku k Úradnému vestníku EÚ. Predmetom zákazky je analýza spôsobu poskytovania služieb v oblasti stavebného konania, územného plánovania a plánovania hospodárskeho a sociálneho rozvoja, návrh optimalizácie poskytovania služieb uplatnením elektronizácie a využitím elektronických služieb. Lehotu na dokončenie stanovil verejný obstarávateľ na 48 mesiacov, pričom požaduje zábezpeku vo výške 120 tis. eur.

Predmet zákazky bude zadávateľ financovať z vlastného rozpočtu. Záujemcovia musia preukázať obrat sumárne za posledné tri hospodárske roky v súhrnnej výške min. 1,8 mil. eur bez DPH. Uchádzači musia predložiť aj zoznam poskytnutých služieb rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za predchádzajúce tri roky v celkovej minimálnej hodnote 2 mil. eur bez DPH. Aspoň jedna zákazka musí byť v hodnote vyššej ako 500 tis. eur bez DPH. Súťaž je otvorená. O víťazovi rozhodne cena za zhotovenie diela v eurách vrátane DPH, ktorá má relatívnu váhu 60 %, a cena za jeden človekodeň konzultačných služieb v eurách vrátane DPH, ktorá má relatívnu váhu 40 %. Zadávateľ sa rozhodol použiť elektronickú aukciu. Záujemcovia môžu predkladať ponuky do 17. decembra tohto roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies