Rezort diplomacie chce viac spolupracovať s vedením SOV

NETKY.SK • 31 Január 2017, 18:10 • 2 min
Rezort diplomacie chce viac spolupracovať s vedením SOV

BRATISLAVA - Nový prezident Slovenského olympijského výboru (SOV) Anton Siekel sa v utorok stretol s ministrom zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslavom Lajčákom. Spolupráca medzi rezortom diplomacie SR a SOV pri prezentácii Slovenskej republiky vrátane pomoci pri príprave účasti na olympijských hrách a následne aj priamo počas ich konania boli hlavnými témami ich rokovania.

slovakia

left justify in out

Minister v diskusii zdôraznil podporu, ktorú rezort diplomacie poskytuje slovenskej olympijskej reprezentácii vrátane poskytovania prostriedkov na realizáciu Slovenských domov v dejiskách OH. V tejto súvislosti M. Lajčák spomenul záujem o širšie prepojenie novej vizuálnej a obsahovej značky Slovenska (Dobrý nápad, Slovensko!) s marketingovými aktivitami SOV práve v priestoroch olympijských domov.

 

Priestor v tomto smere vidí minister aj v aktivitách olympijského výboru organizovaných na Slovensku pre medzinárodné publikum. M. Lajčák a A. Siekel vyjadrili spoločný záujem na podpísaní Memoranda o spolupráci medzi MZVaEZ SR a SOV, a to už v najbližšom období.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies