Režisér T. Scott užil pred samovraždou antidepresívum a liek na spanie

NETKY.SK • 23 Október 2012, 10:53 • 2 min
Režisér T. Scott užil pred samovraždou antidepresívum a liek na spanie

Režisér T. Scott užil pred samovraždou antidepresívum a liek na spanie - Kultúra Britský režisér Tony Scott, ktorý v auguste spáchal samovraždu skokom z mosta v Los Angeles, pred týmto činom užil antidepresívum a liek na spanie.

slovakia

left justify in out

img

Britský režisér Tony Scott, ktorý v auguste spáchal samovraždu skokom z mosta v Los Angeles, pred týmto činom užil antidepresívum a liek na spanie. 

Z výsledkov pitvy, zverejnených v pondelok, tiež vyplýva, že 68-ročný Scott nemal rakovinu, informovala agentúra DPA s tým, že príčinou jeho smrti boli zranenia spôsobené skokom z mosta a utopenie.


Tony Scott skočil 19. augusta z mosta na juhu Los Angeles. Jeho vdova poprela tvrdenia, že mal nádor na mozgu.

Scott začal svoju kariéru 70. rokoch pod krídlami svojho o sedem rokov staršieho brata Ridleyho, autora kasových trhákov ako Votrelec či Gladiátor. Spolupracoval s ním až do svojej smrti.

Medzi najúspešnejšie režijné práce Tonyho Scotta patria filmy ako Top Gun, Policajt z Beverly Hills 2, Déja Vu, Spy Game alebo Muž v ohni.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies