Režisér J. J. Abrams naspieval pieseň v siedmych Hviezdnych vojnách

NETKY.SK • 28 Január 2016, 09:11 • 2 min
Režisér J. J. Abrams naspieval pieseň v siedmych Hviezdnych vojnách

LOS ANGELES - Americký filmový a televízny tvorca J. J. Abrams naspieval pieseň, ktorá odznela v snímke Star Wars: Sila sa prebúdza (2015). Pre reláciu Entertainment Tonight to prezradil hudobný skladateľ Lin-Manuel Miranda na podujatí BroadwayCon v New Yorku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný hudobník, ktorý momentálne hrá na Broadwayi v muzikáli Hamilton, uviedol, že okrem komponovania skladby si s Abramsom dokonca zaspieval. "Na nahrávke spievame J. J. a ja. Písať niečo pre film je jedna úroveň nereálneho. Ďalšia úroveň je počuť svoj hlas vo Hviezdnych vojnách," skonštatoval umelec. O tom, že skladbu, ktorá odznela v scéne v krčme hrdinky Maz, s Mirandom vymyslel, informoval filmár už vlani v decembri v televíznej šou The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

 

J. J. Abrams, celým menom Jeffrey Jacob Abrams je známy najmä ako režisér moderného spracovania sci-fi Star Trek (2009) a jeho pokračovania s názvom Star Trek: Do temnoty (2013) a tiež spomínanej najnovšej epizódy sci-fi ságy Hviezdne vojny s podnázvom Sila sa prebúdza. Ako režisér má na konte aj snímky Mission: Impossible III (2006) a Super 8 (2011), zatiaľ čo pod Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) a Mission Impossible: Národ grázlov (2015) je podpísaný ako producent. Bol tiež tvorcom seriálu Alias (2001 – 2006) a spolutvorcom Nezvestných (2004 – 2010) a Fringe (2008 – 2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies